• Om klubben

Medlemsinformation, försäkring, verkstäder,
    sponsorer m.m.

Borgafjälls skoterklubb

Borgafjäll är en fjällby i Södra Lappland med närhet till fjäll, jakt och fiske.
Byn ligger i slutet av Konstvägen sju älvar och är känd för den storslagna Borgahällan samt de fina välpreparerade skidbackarna och skoterlederna.

Arkitekten Ralph Erskine har ritat Hotell Borgafjäll, där han inspirerades av Klöverfjällets former.
Fjällbyn har ca 70-80 fast åretruntboende personer som under turistsäsongerna fylls till brädden av människor som njuter av både den vackra, lugna vildmarken och den häftiga pulsen på kvällar och nätter.

Klubben

Borgafjäll skoterklubb är en aktiv klubb och styrelsen har förändrats genom åren.

Borgafjäll skoterklubb har sitt säte i orten Borgafjäll, men styrelse- och övriga medlemmar kommer från hela Sverige och utanför Sveriges gränser.

Klicka i undermenyerna till ”Om klubben” så hittar du information om hur du blir medlem, försäkringar, verkstäder m.m.
När du är medlem i Borgafjälls skoterklubb får du 10% i rabatt när du tecknar en försäkring hos Svedea.

Saknar du något så kontakta oss gärna så uppdaterar vi vår hemsida.