• Om klubben

Medlemsinformation, försäkring, verkstäder,
    sponsorer m.m.

Medlemsförmåner 2021/2022

Ditt medlemskap i skoterklubben är viktigt för oss. Ju fler medlemmar vi är desto större möjlighet har vi att påverka skoteråkningen i Borgafjäll, samt desto större underlag får vi för att säkerställa bra och säkra skoterleder.

Nytt medlemsår skotersäsongen 2021-2022

Hjälp oss med skoterlederna genom att var med och stötta Skoterklubben!

Nu är det dags för en ny skotersäsong och ett nytt medlemsår.

Din medlemsavgift går till vårt arbete med att få så bra skoterleder som möjligt och på köpet får du ledbevis.
I ditt medlemskap så får du också en massa medlemsförmåner som är så pass bra att ditt medlemskap kan bli ”gratis”.

Du betalar din medlemsavgift med swish till nummer 123 019 12 88.
Du kan även betala in din medlemsavgift till bankgiro: 794-2899.
Oavsett om du betalar in via swish eller bankgiro så ange ditt namn och adress i meddelandefältet.

Medlemspriser säsongen 2021-2022

Familjemedlemskap (2 ledbevis ingår) = 1.000 kr

Medlemskap, enskild medlem (1 ledbevis ingår) = 550 kr

Endast ledbevis* = 300 kr

* Observera att medlemsförmånerna endast gäller medlemmar i skoterklubben, d v s ingår ej om man endast köper ledbevis.

Medlemsförmåner

Som medlem i skoterklubben får du tillgång till en hel del olika medlemsförmåner med rabatter bl a hos ICA Borgafjäll och ICA Dorotea och rabatt på de flesta restauranger i Borgafjäll.

För enskilt medlemskap gäller medlemsförmånerna för den enskilde medlemmen och för familjemedlemskap gäller medlemsförmånen hela familjen.

Mer information om skoterklubbens medlemsförmåner för säsongen 2021-2022 kommer presenteras på skoterklubbens webbsida senare i höst.

Vill du även hjälpa oss i vårt arbete?

Allt arbete i klubben görs ideellt av medlemmar som brinner för att vi ska få så bra skoteråkning i Borgefjäll som möjligt. Desto fler vi är som hjälps åt desto bättre. Vill du vara med och hjälpa oss i klubben t ex med ledprepparering eller hjälpa oss i styrelsen, så är det väldigt välkommet! Kontakta oss i styrelsen om du vill vara med och hjälpa till. https://borgafjallsskoterklubb.se/klubben/styrelsen/

Jag vill bli medlem