• Om klubben

Medlemsinformation, försäkring, verkstäder,
    sponsorer m.m.

Medlemsförmåner 2020/2021

Ditt medlemskap i skoterklubben är viktigt för oss. Ju fler medlemmar vi är desto större möjlighet har vi att påverka skoteråkningen i Borgafjäll, samt desto större underlag får vi för att säkerställa bra och säkra skoterleder.

Inför skotersäsongen 2020/2021 så har vi en utökat med fler förmåner för alla våra medlemmar.

Nytt medlemsår skotersäsongen 2020-2021

Hjälp oss med skoterlederna genom att var med och stötta Skoterklubben!

Nu är det dags för ny skotersäsong och nytt medlemsår. Vi hoppas att du även denna säsong vill vara med och stödja Borgafjälls skoterklubb med ditt medlemskap. Din medlemsavgift går till vårt arbete med att få så bra skoterleder som möjligt och på köpet får du ledbevis. I ditt medlemskap så får du också en massa medlemsförmåner som är så pass bra att ditt medlemskap kan bli ”gratis”.

Nu kan du betala din medlemsavgift med swish till nummer 123 019 12 88.

Du kan även betala in din medlemsavgift till bankgiro: 794-2899.

Oavsett om du betalar in via swish eller bankgiro så ange ditt namn och adress i meddelandefältet.

Medlemspriser säsongen 2020-2021

Familjemedlemskap (2 ledbevis ingår – värde 600 kr) = 1.000 kr

Medlemskap, enskild medlem (1 ledbevis ingår – värde 300 kr) = 550 kr

Endast ledbevis* = 300 kr

* Observera att medlemsförmånerna endast gäller medlemmar i skoterklubben, d v s ingår ej om man endast köper ledbevis.

Medlemsförmåner

• NYTT FÖR I ÅR! 15% rabatt hos Northbike på personlig utrustning samt på reservdelar/tillbehör (gäller ej elektronik och redan rabatterade varor). Rabatten gäller i butikerna i Sundsvall och Umeå samt webshopen
  • NYTT FÖR I ÅR! 10% rabatt på mat (ej dryck) på Restaurang SKRÅ
  • 10% rabatt på ”fine dining” menyn (ej dryck) på Borgagården, bordsbokning krävs
  • 10% rabatt på skoterförsäkring hos SVEDEA
  • 10% rabatt på två inköp hos ICA Borgafjäll (endast dagligvaror)
  • 10% rabatt på ett inköp hos ICA Dorohallen (endast dagligvaror)
  • 15% rabatt på skoterhyra på Borga Skicenter
  • 10% rabatt på pizzamenyn samt 10% på Woolpower underställ på Johannas Fjällkrog (gäller ej redan rabatterade priser och erbjudanden)
  • 10% rabatt på lagerförda skotertillbehör hos Dorotea Motor
  • Kaffe och bulle för 20 kr på OKQ8 i Dorotea
  • 10% rabatt på mat hos MY WAY i Dorotea

För de som har enskilt medlemskap gäller förmånerna för den enskilde medlemmen och för de som har familjemedlemskap gäller förmånen för hela familjen.

Vill du även hjälpa oss i vårt arbete?

Allt arbete i klubben görs ideellt av medlemmar som brinner för att vi ska få så bra skoteråkning i Borgefjäll som möjligt. Desto fler vi är som hjälps åt desto bättre. Vill du vara med och hjälpa oss i klubben t ex med ledprepparering eller hjälpa oss i styrelsen, så är det väldigt välkommet! Kontakta oss i styrelsen om du vill vara med och hjälpa till. https://borgafjallsskoterklubb.se/klubben/styrelsen/

Gert Thelin, Kassör

Jag vill bli medlem