Gästbok

Gästboken finns till för alla som har något att säga.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort personligt riktade anonyma inlägg eller inlägg som kan upplevas allmänt stötande.

Skriv ditt inlägg i kommentarsrutan.

23 svar till Gästbok

 1. Fredrik 15 februari, 2018 kl. 20:47 #

  Vilket otroligt bra jobb och kämparglöd i borgafjälls skoterklubb. Har då aldrig åkt på så bra leder till Daima förr 👍👍👍👌🏽

 2. Stig byström 15 februari, 2018 kl. 20:46 #

  Tack till borgafjällsskoterklubb för ett fantastiskt jobb med skoterleden till Daima inför premiären😄Stig m.fl

 3. Gert Thelin Kassör Borgafjälls Skoterklubb 21 januari, 2018 kl. 13:42 #

  Hej på er alla som åker skoter i Borgafjälls området.
  Vi har haft ut Pistmaskinen några gånger, och resultaten är superbra det är vi alla överens om, men det kostar att ha bra leder i Borgafjäll. Vi kan bara använda oss av dom pengar vi har och jobba med som vi får in genom ledbevis och medlemskap.
  Varje vända med pistan tar ca 6 timmar som vi kör idag och kostar ca 10,000 kr, om vi räkna att vi skall köra 2 gånger i veckan framåt nu, så blir det 12 veckor x 2 är lika med 24 gånger till en kostnad av 240,000 kr. så länge vi har en vi kan leja in.
  För varje ledbevis som säljs så går 270 kr till Skoterklubben 30 kr går till SAIDK, det innebär att vi måste sälja nästan 900 fler ledbevis än förra året för att täcka den kostnaden. Och bli fler medlemmar.
  Då vi idag har ingen stöttning av företagen i Borgafjäll mer än att dom säljer våra Ledbevis (utom ett företag som inte vill), vi är ca 700 fastighetsägare i Borga plus ca 140 på Snowcamp och vi var förra säsongen ca 240 betalande medlemmar i Borgafjälls Skoterklubb, och tittar vi på antalet skotrar vid våra stugor och husvagnar så borde det vara bra många fler betalande medlemmar i Borga.
  Så skulle alla som har en skoter i Borga vara med och dra sitt strå till stacken så borde det inte vara omöjligt, prata med era grannar om att alla borde vara med, vi får en del kommentarer om att jag inte är med för att det är dåliga leder, ja så är kontentan av lite pengar in i kassan. Lite sålda ledbevis.
  Och vi har inte bara den kostnaden, vi har löpande kostnader på bränsle, underhåll, skotrar etc.
  Vi kan inte leja pistan om det inte finns pengar.
  Så en vädjan till er som inte är med, gå med i Borgafjälls Skoterklubb, låt inte din granne betala din körning på leden i Borga

  Hjälp oss med lederna, var med och stötta vår Skoterklubb i Borgafjäll
  PRISER
  SÄSONGSKORT
  Familjepris 2 skotrar – 1.000 kronor 2 ledbevis ingår
  Enskild – 550 kronor 1 ledbevis ingår
  Ledbevis 300 kr
  Nu kan du betala din medlemsavgift genom att swisha till vårt nr – 123 019 12 88. Skriv ditt namn, adress, och mailadress bara
  Du kan även betala in till vårt bankgiro: 794-2899.
  Så får du fina medlemsförmåner
  MVH Gert Thelin Kassören

Kommentera